Suudi Arabistan Kültür Ataşesi Üniversitemizi Ziyaret Etti

16.09.2024
Suudi Arabistan Kültür Ataşesi Üniversitemizi Ziyaret Etti
Suudi Arabistan Ankara Büyükelçiliği Kültür Ataşesinin Üniversitemize gerçekleştirdiği ziyarette potansiyel iş birliği imkanları masaya yatırıldı.

Suudi Arabistan’ın Ankara Büyükelçiliği Kültür Ataşesi Doç. Faisal Abdulrahman Osra, 11 Eylül 2024 tarihinde Üniversitemizin Başakşehir Külliyesini ziyaret etti. Rektör Yardımcımız Prof. Özcan Erkan Akgün, Uluslararası İlişkiler Daire Başkanımız Enes Yalman ve ekibi tarafından karşılanan Doç. Osra ile Üniversitemizin Suudi Arabistan’daki üniversitelerle yapabileceği muhtemel iş birliği alanları değerlendirildi.

Akademik çalışmalarımıza yönelik bilgilendirmelerin ardından gerçekleştirilen külliye gezisiyle Doç. Osra’ya üniversitemizin fizikî imkanları ve altyapısı tanıtıldı. Ziyaret programı karşılıklı hediye takdimleriyle sona erdi.