Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Akademik ve İdari Personelimiz Bayramlaşma Merasiminde Buluştu

27.03.2025
Akademik ve İdari Personelimiz Bayramlaşma Merasiminde Buluştu
Akademik ve idari personelimizin katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma merasiminde, birlik ve beraberliğin önemi vurgulanırken, Rektörümüz üniversitemizin gelecek dönem hedeflerini paylaştı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla akademik ve idari kadromuzun bir araya geldiği geleneksel bayramlaşma merasimimiz, 26 Mart Çarşamba günü saat 12.00’de, Medya ve Etkinlik Merkezi Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Programın açılış konuşmasını Genel Sekreterimiz Sebahattin Belik yaptı. Bayramın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurgulayan Belik, akademik ve idari personele Üniversitemize katkılarından dolayı teşekkür ederek iyi dileklerini sundu.

Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Atilla Arkan selamlama konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Konuşmasında, üniversitenin gelecek dönem hedeflerinden bahseden Rektörümüz, uluslararasılaşma, yapay zeka ve lisansüstü öğrencilerle yayın ve toplumsal fayda odaklı çalışmalara yeni dönemde hız verileceğine dikkat çekti. Ardından katılımcıların bayramını tebrik etti.

Tören, akademik ve idari personelin bayramlaşması ve hediye takdimiyle sona erdi.

Fotoğraflar