İdari Personelimiz 2024 Yılı İstişare ve Değerlendirme Kampı’nda Buluştu

09.09.2024
İdari Personelimiz 2024 Yılı İstişare ve Değerlendirme Kampı’nda Buluştu
2024 Yılı İdari Personel İstişare ve Değerlendirme Kampı, Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda icra edildi.

İdari Personel İstişare ve Değerlendirme Kampı, tüm idari personelimizin katılımıyla 6-8 Eylül tarihleri arasında Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda gerçekleştirildi.

2024 yılı İstişare ve Değerlendirme kamplarının ilkinde Mütevelli Heyeti Başkan Vekilimiz Necmeddin Bilal Erdoğan ve Rektörümüz Prof. Atilla Arkan birer selamlama konuşması yaptılar.

Selamlama konuşmalarında Necmeddin Bilal Erdoğan, iyileştirilmesi gereken konuların düzenli olarak masaya yatırıldığını ve Üniversite yönetimine iletilen sorunların her geçen yıl azaldığını gözlemlediklerini ifade etti. Kuruluştan bu yana geçen yıllarda Üniversitemizin sağlam bir temel üzerinde yükseldiğine değinen Erdoğan, bundan sonrasında ise uluslararası bir bir üniversite olarak gelişimin önemini vurguladı.

Erdoğan’ın ardından kampın açılış konuşmalarında Rektörümüz Prof. Atilla Arkan ise ülkemizin nitelikli insanlarını yetiştiren ve geleceği inşa edebilen bir kurum olmayı hedeflediğimize değindi. Prof. Arkan; birlik olmuş, iletişim ağları güçlü ve üreten bir kurum olan İbn Haldun Üniversitesi’nin giderek küreselleşen dünyada farklı kültürlere kalbini ve zihnini açmasının öneminden bahsetti. Kampın ilk günü, Süreç İyileştirme Önerileri oturumunun ardından sonlandı.

Kampın ikinci günü Genel Sekreterimiz Sebahattin Belik’in açılış konuşmaları ile başladı. İdari birim yöneticilerimizin sunumları ve “Pozitif Yaklaşım ve Diyalogda Ustalaşmak” konulu atölye ile devam eden ikinci gün oturumlarının sonuncusu ise, İdari Personel Kulübü’nün düzenlediği bilgi yarışması etkinliğine ayrıldı.

2024 yılı İdari Personel İstişare ve Değerlendirme Kampı, 6 Eylül Pazar günü Rektörümüz Prof. Atilla Arkan’ın kampa yönelik değerlendirmeleri ve yeni yılda kıdem alan personelimize tebrik belgelerinin takdimlerinin ardından sona erdi.