Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

2024 YKS Kampında Türkiye’nin Dört Bir Yanından Öğrencileri Konuk Ettik

05.08.2024
2024 YKS Kampında Türkiye’nin Dört Bir Yanından Öğrencileri Konuk Ettik
Bu yıl üçüncüsü organize edilen YKS Akademik Hazırlık Kampı ve Sanat Spor Kültür Kampı’nda 42 ilden toplamda 260 öğrenciyi kampüsümüzde ağırladık.

7 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında Üniversitemiz kampüsünde gerçekleştirilen YKS Akademik Hazırlık Kampı ve Sanat Spor Kültür Kampı’nda ülkemizin 42 farklı şehrinden öğrenciler atölyelerden okumalara, deneme sınavlarından gezilere uzanan dolu dolu bir kamp süresi geçirdi.

Toplamda 260 öğrencinin konuk edildiği YKS Akademik Hazırlık Kampı ve Sanat Spor Kültür Kampı’nda yazarlık atölyesi; düşünme ve düzenleme becerileri, ders çalışma teknikleri, dijital medya okuryazarlığı, kariyer planlama, video prodüksiyon, algoritma ve yapay zekâ, dijital okuryazarlık, proje yazarlığı, kişiler arası etkili iletişim, tarih okumaları ve drama gibi dersler verilirken gibi sınavlara hazırlık özelinde Yaz Kültür Sanat Okulu’nda öğrencilerin yetkinliklerini artırıp kariyer hedeflerine yöneltecek mentorluk çalışmaları da yapıldı.

TYT temel yetenek derslerinin verildiği YKS Akademi’de öğrenciler, her cumartesi günü deneme sınavı ve soru çözümü maratonuna katıldı. Haftanın 5 günü yoğun bir şekilde ders gören ve birebir ofis ve etütlerden faydalanan öğrenciler, her haftanın 6. gününde yarışma ve seminerlerin ardından pazar günleri Boğaz ve Beşiktaş turu, tarihi yarımada turu, 15 Temmuz Şehitler Müzesi ve Çamlıca Tepesi gibi şehrin önemli mekanlarını da gezdiler.

YKS Akademik Hazırlık Kampı ve Sanat Spor Kültür Kampı, 4 haftalık verimli bir programın ardından 3 Ağustos Cumartesi günü Rektörümüz Prof. Atilla Arkan, Genel Sekreter Sebahattin Belik ve Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Sarı’nın katılımcılara sertifika takdimiyle sona erdi.

Fotoğraflar