Ramazan Bülbül Misafirhanesi’nin Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

29.04.2024
Ramazan Bülbül Misafirhanesi’nin Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi
Başakşehir merkezinde yer alan İbn Haldun Üniversitesi Ramazan Bülbül Misafirhanesi’nin temel atma töreni yoğun bir katılıma sahne oldu.

Üniversitemiz, mensuplarına sunduğu hizmetlere ve fiziki altyapıya bir yenisini daha ekliyor. Bu çerçevede Başakşehir merkezinde hizmete alınacak Ramazan Bülbül Misafirhanesi’nin temel atma töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

29 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilen törene Mütevelli Heyeti Başkanımız Prof. Dr. İrfan Gündüz, Mütevelli Heyeti Başkanvekilimiz Necmeddin Bilal Erdoğan, Rektörümüz Prof. Dr. Atilla Arkan, Mütevelli Heyeti üyelerimiz ve davetlilerin yanı sıra, Misafirhane’nin yapımını üstlenen RAMS Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Devran Bülbül ve firma yetkilileri de katıldı.

Törende yapılan konuşmaların ardından İbn Haldun Üniversitesi Ramazan Bülbül Misafirhanesi’nin temeli dualarla atıldı.

İbn Haldun Üniversitesi Ramazan Bülbül Misafirhanesi Hakkında

Başakşehir Metrokent metro istasyonuna yürüme mesafesinde bir konumda inşaatına başlanan Ramazan Bülbül Misafirhanesi, Üniversitemizin akademisyen ve araştırmacılarına hizmet verecek. Üniversitemizin bir çekim merkezi olmasına katkı sağlayacak olan ve 50’nin üzerinde farklı tipte odaların yanı sıra, sosyal donatıların da yer alacağı projenin yakın zamanda tamamlanması hedefleniyor.