Dil Öğretmeyi Öğreten Kurum: İHÜ Diller Okulu

11.10.2021
Dil Öğretmeyi Öğreten Kurum: İHÜ Diller Okulu
İbn Haldun Üniversitesi Diller Okulu, uluslararası düzeyde akredite dil eğitimlerini, TEFL (Teaching English as a Foreing Language) Kursu vererek “dil öğretmeyi öğreten kurum” hüviyetiyle taçlandırdı.

Katılımcılar Tüm Dünyada Geçerli TEFL Sertifikasına Sahip Olacak

International Training Institute (ITI) tarafından akredite edilen kurs kapsamında düzenlenen eğitimlerin sonunda başarılı katılımcılara tüm dünyada geçerli TEFL Sertifikası verilecek. 9 Ekim Cumartesi günü İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’nde başlayan kursa ilk etapta altı kolejden yirmi İngilizce öğretmeni katıldı. TEFL Kursu 4 hafta boyunca İHÜ Diller Okulu bünyesinde devam edecek ve kursu başarıyla tamamlayan katılımcılar sertifika almaya hak kazanacaklar. Cambridge Üniversitesi akrediteli eğitmenlerimiz İngilizce Birimi Koordinatörü Haktan Tursun, Diller Okulu Profesyonel Gelişim Birimi Koordinatörü Mahmoud Dahman ve Seviye Koordinatörü Montaser Jassouma’nın eğitim verdiği kursun ikincisi, yeni katılımcılarla Aralık ayında gerçekleştirilecek.

Arapça ve Türkçe Eğitmenlerine Yönelik Eğitimler de Düzenlenecek

Diller Okulu bünyesinde ayrıca Kasım-2021 itibariyle “Yabancı Dil Olarak Türkçe Eğitmenleri Eğitimi” ve “Yabancı Dil Olarak Arapça Öğretimi” sertifika programları da düzenlenecek.