Mezunlarımızın Akademik Kariyer Yolculuğu Başarı Hikâyeleriyle Sürüyor

06.04.2021
Mezunlarımızın Akademik Kariyer Yolculuğu Başarı Hikâyeleriyle Sürüyor
Sosyal bilimler odaklı bir araştırma üniversitesi hüviyetiyle eğitim-öğretim faaliyetlerine devam eden Üniversitemiz, sosyal bilimlerde “nitelikli akademisyen yetiştirme” hedefinde de iyi sonuçlar alıyor.

Bunun görünürlüğünün bir göstergesi, henüz yeni yeni lisansüstü mezunları veriyor olmasına rağmen, çeşitli üniversitelerde araştırma görevlisi kadrosunu kazanan öğrencilerinin yoğunluğu…

Bu çerçevede son olarak Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Yüksek Lisans Programı mezunlarımız iki üniversitede araştırma görevlisi kadrosunda akademik kariyerlerine devam edecekler. Yüksek Lisans öğrencilerimizden Lütfiye Sevde Öztürk, Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Gelişim Psikolojisi araştırma görevlisi kadrosunu kazanırken; Emre Gürkan ve Şüheda Sarı ise Sakarya Üniversitesi PDR araştırıma görevlisi kadrosunda kariyerlerini sürdürecekler.

Ayrıca aynı programdan mezunumuz Mustafa Subaşı, Toledo Üniversitesi’nde  “Counselor Education and Supervision” alanında doktoraya kabul alırken, Şeyma İpek Çelenli ise Nun Okullarında çalışmaya başladı. Mezunlarımızı tebrik ediyor, akademik kariyerlerinde başarılar diliyoruz.